Jdi na obsah Jdi na menu

Ubohost pana Gazdíka

17. 10. 2013

Dovoluji si vám poslat foto předvolebního billboardu, který se objevil na každém rohu u nás ve Zlíně. Je ještě stupidnější než ty, které jsme mohli zhlédnout před minulými volbami.

1.jpeg



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tento je projevem krajní nenávisti ke všem pracujícím lidem. Nevím, zda pan Gazdík zná význam slova proletář - proletariát, ale s jeho vzděláním by mohl vědět, že proletář není komunista ani bolševik, ale člověk, který se živí námezdní prací, tedy prací za mzdu, a nemá nic jiného, co by mohl prodat kromě své pracovní síly. V podstatě nejde z jeho strany o nic jiného než o vyvolávání třídní nenávisti vůči lidem, bez jejichž bídně placené práce by se zastavil normální život. Vyzývá tyto lidi, aby mu přišli políbit anál. Rád bych viděl jeho výraz, kdyby to alespoň část z nich udělala. Ale je za hranicí mého chápání, proč taková nenávist k lidem, kteří vytvářejí hodnoty a bojují často o velmi skromnou existenci, protože výsledky jejich práce si přivlastňují takoví jako Gazdík - s velkými ambicemi a minimálními schopnostmi.

Nechápu, kde tento nixmochr, který strávil život ve škole a nikdy nic neřídil, bere odvahu podílet se na řízení státu. Nějak mu uniklo, že lidé, pracující za mzdu, tvoří velkou část voličů. A doufám, že mu to dají při parlamentních volbách najevo.

Nedopustil se pan Gazdík zločinu šíření třídní nenávisti? Jsem už v důchodu a vím třeba z práce v koželužnách, jak těžká a organismus opotřebovávající může být fyzická práce. Jenže tehdy mně nehrozilo, že když mně zdraví nedovolí dělat tuto práci dále, budu bez práce. Mám dcery, které obě pracují rukama za mizerný plat, a nevěřím, že by při takovém pracovním vytížení mohly vydržet do důchodu. Navíc se v resortech, ve kterých pracují, snižovaly mzdy. Co je čeká, když nebudou dále schopny vydržet pracovní zatížení, případně budou propuštěny z práce? Lidé jako já, nebo dcery, žijí ve stálém strachu z budoucnosti. To asi Gazdík nezná. Ale toto jsou známé problémy desetitisíců lidí v této zemi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fegelein - ...

20. 10. 2013 12:36

Možná je to primitivní , ale výstižné . Jinak pelíšky patří mezi nejlepší české filmy .

jirka - ...

19. 10. 2013 14:24

Gazdik je kokot