Jdi na obsah Jdi na menu

Očividná stařecká sešlost a nadřazenost šlechty

28. 9. 2013

1.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karel Schwarzenberg se zase ukázal! On si to asi ani neuvědomuje, ale čím dál více působí jako hodně legrační figurka vzteklého dědka, který je »mimo« a už neví, co žvatlá. Konečně, s tím žvatláním tomu tak vskutku je. Moji příbuzní z Německa tvrdí, že se Schwarzenbergovou vadou řeči je to ještě horší, než si myslíme. Když začne mluvit v němčině, většina lidí se tam válí smíchy a vůbec mu nerozumí, a myslí si, že ten stařík už má zase upito. Omlouvají ho jen tím, že se u něj zřejmě projevuje degenerace šlechtických rodů.

Bývalý ministr zahraničí totiž v minulých dnech znovu v rakouském listu Die Presse napadl českého prezidenta. Podle něj ztratil Miloš Zeman v důsledku dlouholeté konzumace alkoholu morální zábrany a jde mu jen o moc. Je to zlá a hodně hloupá urážka nejen hlavy českého státu, ale i českého národa! Podle mého soudu se u Karla Schwarzenberga očividně projevuje stařecká sešlost. Jeho uražená ješitnost, zhrzenost a nenávist za prohru v souboji o Pražský hrad je víc než zřejmá. A znovu jen přesvědčuje, že je směšnou loutkou, za jejíž nitky tahá někdo jiný.

I členka TOP 09 advokátka Klára Samková do Parlamentních listů před časem napsala, že Schwarzenberg je mezinárodní ostudou, ve sněmovně nejen spí, ale přímo padá do bezvědomí. Podle ní to je s jeho zdravotním stavem hodně špatné.

A když pan kníže už zmiňuje alkohol, to si pořádně takříkajíc naběhl! Vždyť proslulým králem opilců v Čechách je právě skutečný šéf TOP 09 Miroslav Kalousek, který také pořádně pod parou mluvil pro Radiožurnál a Českou televizi. Svou opilost pak také přiznal a omluvil se. Konečně už kdysi i Saša Vondra do kamer řekl, že potkat pana Kalouska ve sněmovně ve střízlivém stavu je úkol věru přetěžký, a jemu se to za celé volební období nepodařilo... To vskutku Alexandr Vondra řekl, slyšel jsem to.

Je dobře, že Karel Schwarzenberg v prezidentských volbách prohrál. Už několikrát prokázal, že mu jsou sudetští Němci milejší než český národ a že by možná i rád revidoval i výsledky druhé světové války. V jeho žilách zkrátka koluje směska germánské krve načichlá nadutostí nadřazené rasy a nenávistí ke všemu slovanskému. A připomeňme ještě politologa Zbořila, který se po prvním rozhovoru Schwarzenberga v rakouském tisku rozčílil a uvedl, že by si měl přečíst, co psal do českého fašistického časopisu Vlajka, vydávaného stejnojmenným fašistickým sdružením za první republiky, jeho otec. A tak je dobře, že se děda »Karl« vzteká, odkopává peřinu, odkrývá tak karty a své skutečné myšlení.

zdroj halonoviny.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář