Jdi na obsah Jdi na menu

Můj pohled na události v Sýrii

3. 10. 2013

Všechno  je to jen další záminka pro imperialistické USA!!!

CIA s Al-Kaidou použila chemické zbraně, aby USA měly záminku pro vojenskou intervenci a o čem to všechno je? O penězích, naštěstí zareagoval Putin a Asad začal spolupracovat s OSN.

A co Obama? Dostal Nobelovu cenu za mír a teď chce válčit? Směšné!!

Putina sice nemám rád, ale v této záležitosti se zachoval dobře.

Rada OSN rozhodla, že se útočit nebude a Obamovi je to jedno? Už jenom to, že si myslí, že USA je něco víc než Organizace Spojených Národů, tak to je IMPERIALISMUS!!!

Soudruzi nedovolte, aby si imperialisté dělali co chtějí, jsem zvědavý, kdy se Občané Spojených Států proberou a vezmou na svou imperialistickou vládu kladiva a srpy, a kdy udělají revoluci, jestli k tomu dojde, mají moji plnou podporu. Doufám, že revoluci Povede CPUSA (Komunistická strana Spojených států amerických), a že vznikne USSA (Spojené socialistické státy americké - United socialistic states of America) a rudá záře slunce svobody pozvedne proletariát amerického lidu a že z bílého domu vymetou imperialisty a kapitalisty a nastanou lepší časy.

Slyšte soudruzi, pozvedněte kladiva a srpy a třídním bojem vymeťte špínu z tohoto světa!!! Můžou vás mučit, můžou vás zabít, ale hlas revoluce nikdy neumlčí, tomu věřte a hlavně nepolevujte, bojujete za budoucnost, za lepší budoucnost, bojujete za socialismus!!!

 

lenin-1354317782-55fa5f0d_660x371.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

letajicicestmir - ...

14. 10. 2013 19:14

Komunismus nemůže v USA fungovat...
Obyčejní lidé tam nástup bolševismu nikdy nepřipustí.